Är de dax nu?

På bussen påväg till jobbet imorse upptäckte vi att det snöade. Vi blev ganska chockade eftersom vi bara trodde att det regnade i Oslo :P skrattar bäst som skrattar sist.

När vi kom till jobbet idag berättade vår arbetskompis Maria att det var en man som gick runt och högg med en kniv i luften igårkväll, på en gata där vi går ganska ofta. Fem personer blev nedstuckna men ingen vart allvarligt skadad. Såklart så känns det ju ändå lite läskigt.

Nu är det dags att titta till potatisen och börja steka fiskpinnar. Om ni har några förslag på maträtter vi kan tillaga så får ni gärna kommentera ;)

      Utsikt från jobbet

Over and Out

/ Emma & Laura


Fredag hela veckan

Så har ännu en vecka passerat och det är helg igen, vilket ska bli underbart. Inget alarm som ska ställas, de enda som ska ställas om är väl jag. Ikväll har vi tagit de lugnt spelat kort och bakad bullar dom blev riktigt goda.

Imorgon antar jag att de blir SS vilket betyder storstädning, då blir de till att ta fram vår käravän Linea. För er som undrar vem Linea är så kan jag berätta för er att hon är vår dammsugare. Tyvärr så har hon svikigt  oss några gånger :P


 En snabb resumé av veckan som gott, Vi har besökt  banken jobbat och självklart tagit de lugnt, också har vi fått besök av Oscar vi tackar och bockar för maten du bjöd oss på i veckan. 
 

Veckans Drit: Fönstret som lossnade

Veckans Dunderflakks : Middag på jobbet 

                   

                                 Ha en underbar helg

/ Laura


Major day!

Vilken dag! :D Efter massa pappersarbete och dåliga lagerskämt så bar det iväg till banken, fixat konto nu! Så blir löning nästa frefag, wiiie!! Efter min löptur så skulle laura skicka ut nyckeln genom vårt enorma köksfönster,, o gissa vad som händer... fönster lossnar helt hahah ;P skyndar mig in... efter evil skratt rycker ja också in;D va inte lätt att få in detta vindue ikke sant!?!;O Katarina o laura hörs ut på gatan--"OPRAH!! Dr PHIL!!! somebody!!?! hjääälp" haha... men till slut gick det, efter hammare o massa armmuskler ;)

Passing the mic to Laura the cleaning lady^_^ (guld värd! =))

// Katarina!

13 Timmar senare

Detta blir en kort inlägg, kom nyss hem från jobbet efter att ha jobbat 13 timmar puh! från kl 07 till 20.00. Farzan frågade om vi ville jobba över och sagt och gjort tackade vi ja. Jag menar man får ju gratis mat så man måste ju passa på :P 


            Botaniska Parken


På återseende

Laura


SKATTEKORT! o det är fredag nr 3^_^

Jah! Nu har vi jobbat hela tre veckor=) lönehöjning från 115 till 120 i h, en del övertid och en beröm från chefen Jim har vi fått i veckan. Ser ut som om vi får jobba kvar ett bra tag till säger Adecco Kristian lite blygsamt!:D Har lärt känna våra tre andra svenska medarbetare bättre, riktigt bra stämning på jobbet. Trivs fastän det lite långdragna jobbet.. satt med samma kataloger i nio timmar idag... återstår 12 pallar av 16... Just ja, bjudning på smarriga bullar idag på jobbet=) de satt riktigt bra måste ja då säga.. gottgottgott!

Vi är riktigt duktiga på att laga mat och äta :) igår bakade vi scones!  de smakade supert! o ännu mer supert, våra nyss spisade fajitas^^ otroligt goda och efterlägtade! Imorogon äntligen sooooovmorgon... gått upp med tuppen hela veckan, 05:30.. åtta timmars träningspass per dag (mer elr mindre).. så man är rätt mööör.. massage ikv får det bli!

SIST MEN INTE MINST... precis;)..... SKATTEKORT!!=D wohooo!¨raka vägen till banken imorgon. Äntligen får vi norska bankkort, LÖN och allt annat som är omöjligt utan norskt person nr...



Nu ska ja packa diskmaskinen full, arne kom med den idag! Hade fint så länge // Katarina


10 timmars fyspass?

Det är precis så man kan sammanfatta dagens arbete. Från klockan 07.00 - 16.30 fick vi paketera massa olika paket.  Idag så frågade Farzan som chefen heter om vi ville jobba över, och de tackar man ju inte nej till. Eftersom vi är lediga i helgen. Tarsan,  Farsan eller ja  Farzan som han heter är jätte trevlig och skämtar alltid. Som igår när jag och Kattis skulle fylla på en bur, då sa han " Jag stänger den och skickar den till Afrika" observera att han har kört med samma skämt förut och han tycker fortfarande det är lika roligt.


Efter 10 timmars hårt arbete mår fötterna inte så bra haha och jag tror snart vi får införa en papercut tävling. Men innan det kan köras igång väntar en helg med sovmorgon. 


Katarina tjempar           Lauras nya vän             Emma in action

På återseende



Laura  


Äntligen

Nu har vi äntligen fått vår TV! Så jag och Laura sitter och sappar runt med varsin kanelbulle i handen. Idag vart det ännu en dag på lagret och vi har klistrat ännu mer konvulert, som vi har lärt oss att det heter. Idag vart det gomiddag igen, potatisgratäng och rostbiff. Resterna får bli lunch imorrn =)

Ost och vin i lördags           Mat för ett år framöver          Dagsgörat


Ha de!  Emma




Freeeedag

Nu sitter man här igen, efter ännu en dag på jobbet. Tiden går faktiskt fort där nere i lagret och man har alltid något att göra. Vi var uppe före tuppen idag med det vill säga 05.30.  Emma ligger och vilar förtillfället och katarina är ute och springer och jag Laura ska vara snäll och diska igen.  

Till middag  blir det beasås med kyckling mums. Vi stannade på Ica Maxi efter jobbet och handlade, det är ju trots allt fredag lite får man ju unna sig :D

                  



Laura


RSS 2.0