Tuesday afternoon

Då var det dags för det första inlägget,  Kom för en stund sedan hem till lägenheten, och  vi har fått de riktigt mysigt.  Jag får tacka så mycket för duschtrapperiet Madeleine :) den blev jätte sött när jag satt upp det. 

Jag sover i "köket" och det går jätte bra medans Kattis och Emma sover i andra sovrummet. Vi har inte lessnat på varandra ännu så ni kan vara lugna föräldrar. Dagens ära bestod av att springa runt och söka jobb, vilken vi även gjorde igår.

Nu nalkas de film och fika vilket man inte tackar nej till.  

duschdrapperiet

På  återseende
Laura


Jaa ännu en dag på jakt efter jobb! Sakta men säkert gör vi större och större framsteg.. snart sliter vi som djur nere i lagerlokaler, kör som kungar i truckar och tjänar storkovan. Glassigare middagar och finare kläder hoppas vi få uppleva då första lönen landar på kontot;D Innan dess kämpar vi på, handdiskar fortfarande... Arne kommer ev på torsdag och lagar maskinen, håll tummarna! Det är samma dag som våran första jobbintervju i Oslo äger rum... tbc...

Nu blir det fika som låår snackade om! Kokat ett gäng Bullens pölser :) Senare ikväll mera film (förhoppningsvis bättre än den vi nyss såg=P) inte för att den var urdålig men, en aning seeg. FIlmen som vi ska se är den hyllade Narnia del 2! som vi för övrigt helt glömt bort att se, men som tur är så fick vi en snilleblixt då vi tankade hem för fullt:D

Hade så länge!  // Katarina!


Snart där!

Här kommer ni kunna följa Laura, Katarina och Emmas liv i Oslo! Se vad som händer här nere, alltifrån våra jobb till annat möjligt som vi kommer vara med om :)

Imorse kom vi hem från vårt första besök i Oslo! Staden var inte riktigt som vi hade förväntat oss. Det var riktigt lätt att hitta och ta sig fram, om man inte riktigt hittade var det bara att fråga så hjälpte de gärna till. Fina parker runt omkring och stora shopping centrum^^ längtar tills man fått sin första feta lön... Tanken är att vi ska spara pengar, men samtidigt vill man ju lyxa till det lite då tjänar mycket pengar.

Efter våran andra visning så bestämde vi oss för en tvåa i centrala Oslo på Christian Krohgsgata. Nära till allt! Verkligen fin lägenhet, rättså liten men mysig och med det höga taket med sovloft så kändes den mycket större.

Här är några bilder på lägenheten


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0