Hellogoodbye

Detta blir ett kort inlägg, fick mitt visakort idag ett stort tack till mamma som även skickade med massa tuggummin.  Idag var det Emmas första  arbetsdag på det nya jobbet, men hon får berätta själv hur hon hade det.  Måste erkänna att det är lite tomt på jobbet utan Emma och Katarina. Eftersom man nästan alltid är uppi varandra, fast å andra sidan kanske det är bra.

Nu ska jag fixa i ordning lite saker, det vill säga göra mig en matlåda tills imorgon. Jo du hörde rätt mamma jag är precis som dig i vissa situationer .

Godkväll


/ Laura

Helg

Som ni alla vet från tidigare inlägg så var det tänkt att jag skulle få sluta på Itella.  Men i torsdags beslöt  jag mig för att ta ett snack med "chefen" om hur det skulle bli för mig. Han berättade då att jag fick komma nästa dag och kanske veckan efter. På ett sätt känns det bra men samtidigt  känns  det som han kan komma när som helst igen och be mig gå för  att det inte finns mer jobb att erbjuda.

Det positiva med denna vecka var att det var löning i fredags igen i och med att vi får lön varannan fredag. Tyvärr har mitt bankort inte kommit ännu, utan det skickades hem till min adress i Sverige. Så nu går man bara och vänta tills det ska komma.  För övrigt så känns det som man har stadgat sig här i Norge nu. Vi har ju, lägenhet, bankkonto, norsk personnummer, skattekort och eventuellt jobb haha.

Jag måste bara informera er om att vi är ganska duktiga på att laga mat . Eller ja ialla fall i början, men sedan så gick det lite nerför, men nu är vi på väg upp igen hoppas jag.  Igår åt vi flygade jakob med cashernötter för ovanlighetens skull och  idag serverades det potatisgratäng a lá Emma och Laura och till det blev det citronlax.


Nu ska jag gå och starta ett tvättmaskin och ämnar över datorn till min kära vän Emma

Ha en trevlig helg för det tänker jag ha

/ Laura
Flygade Jakob                    Laxen


Eftersom inte Farzan pratade med mig i måndags trodde jag att jag satt rätt säkert på Itella. Men tydligen inte för i torsdags, en halvtimme innan vi slutar, kommer Farzan till mig och säger "jo Emma, det kanske är lite sent påtänkt men vi har inte så mycket jobb imorgon så du kan inte komma då men kanske nästa vecka".

Det ordnade sig iallafall för Kristian på Adecco hade ett nytt jobb till mig, på ett annat lager där jag börjar på tisdag. Känns rätt bra ändå för jag var rätt less på Itella så det ska bli spännande att prova på något nytt. Ska jobba där till och börja med fram till den 7 december och sedan kanske ändå fram till jul så jag hoppas på det.

Jag fick iallafall mitt bankkort i torsdags och det var efterlängtat, vart shopping i helgen :) Men samtidigt så får man nog passa sig så man inte helt plötsligt står där med 0 kr på kontot. 

HADE! /Emma 


Hur tänkte du nu?

På jobbet igår kom Farsan och sa till oss att 4 av 8 skulle få lämna Itella eftersom de inte finns så mycket jobb kvar.  Borde han inte ha vetat om de lite tidigare så man kunde vara på den säkra sidan och sökt andra jobb.


 I alla fall så blev de jag och Katarina som fick lov att gå och två nytillkomna. Så vi trodde att vi hade satt vår sista potatis på Itella men icke, han kom till mig igår och sa "dera kan komma imorgon med"

 Jaha sa du inte nyss att de inte fanns några jobb kvar? Och idag sa han samma sak "du kan komma imorgon med" Det är svårt när personer säger en sak men menar en annan. I alla fall är vi nu på ruta ett igen och ska börja söka nya jobb.


Over and out


/en förvirrad  Laura


Hej och hå

Då var det söndag igen och Laura å jag har nyss kommit hem från gymmet. I helgen har vi mest tagit det lugnt, tog  en tripp på stan igår och sedan blev det kycklingsallad och vitlöksbröd. Gott :) Har också hunnit med massa Greek-avsnitt och Mamma Mia-filmen. Sedan så har vi också gjort lite vuxensaker, dvs tvättat, diskat och städat. Hänger kläder och lakan överallt i vår lilla lägenhet :P

Igår kväll hände också en ganska rolig sak, Laura skriker helt plötsligt "Emma kom hit snabbt!". Jag trodde att det var för att lakanen hade tänt eld i ljusen eller något men andledningen var limon som ni ser här nere.  

För tillfället sitter vi (eller aa, laura städar för fullt som vanligt) och väntar på att Robinson ska börja vilket har blivit en liten tradition såhär på söndagkvällarna.


                    



Nu ska vi samla mer vuxenpoäng och gå iväg och slänga källsorteringen.

/Emma


God Natt

Då var helgen slut igen och en ny arbetsvecka ska snart börja.  I Fredags fick vi får första lön vilket känns underbart för nu vet man att de man har gjort, faktiskt har gett resultat. 

 I lördags var jag och Katarina och tränade bodycombat  och nog kändes det att man inte hade tränat på ett tag.  De komiska var att på samma pass som vi var på dök de upp en annan Härnösandsbo nämligen Malin Bergman som vi har spelat i samma fotbollslag som.  Världen är då allt bra liten, för på jobbet dök det upp en ny tjej som kommer  ifrån Kramfors. 

På kvällen gick vi på bio och såg Eagle Eye den var överaskande bra för att vara en actionfilm. Jag menar actionfilmer brukar ju  inte vi se allt för ofta ;P  I morgon efter jobbet väntar ett nytt träningpass men vi får se vad som erbjuds. 

 Nu  väntar sängen för två utav oss och ni kan ju gissa vilka :P

  Nystädat 

/ Laura

Övertid = Övertrött

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt har ju fått lite klagomål,  för  det var  ju ett tag sedan vi skrev.  Då undrar ni säkert vad som har hänt sen sist.  I Helgen tog vi de lugnt kollade på film vilket de har blivit några helger.  

Så vad har då hänt i veckan. Jo den här vecka har de blivit mycket övertid, vi stannade enda till kl 21 igår och de märkdes  idag  Jag tackar RunDMC & Areosmih - Walk this way  som har förgyllt mina öron den här veckan.  

Just de vi har även hunnit bokat hemresa denna vecka, vi flyger hem den 19 dec så jag är lagom hemma tills min födelsedag,  du vet  vad du har att göra tills dess mamma.


Vi saknar  er alla där hemma vi  ses snart igen

/ Laura



RSS 2.0