Last night

Som ni säkert alla vet, blev det grillning i Frogneparken igår. En salig blandning av människor och en massa skratt. Det blev en lyckad kväll!


Sorry grabbar men vi tjejer tänker lite mer långsiktigt. Vi hade med oss diverse saker till grillnigen, så som bestick,papperstallrikar etc ja ni fattar. Medans killarna kom med 2 stora flinkastekar som knappt rymdes på grillen. Det var väl tur att vi hade med oss bestick så dom i alla fall kunde ta lite potatisallad. Men dom ska ha en elogé för att dom faktiskt hade med sig papptallrikar, och det var inte vilka papptallrikar som helst. Utan självaste Nalle Puh med vänner. Nice!


Men den roligaste var nog när Jolle skulle lära norskarna att säga, Sex laxar i en laxask, ni kan ju tänka er hur det lät :P


Idag så måddes det inte helt prima, men efter att ha kommit igång så blev det bättre. Jag och Katarina tog oss en sväng downtown, och visst blev det lite shopping i alla fall för en utav oss.


Nu ikväll har vi bara slappat jag och Emma vi har kollat på Så ska det låta på svtshemsida. Katarina är ju som sagt på Stand-Up show nere på Aker hoppas hon har det trevligt.


Imorgon har vi inga planer än så länge men skönt att få en extra ledigdag, det kanske blir SS om vi har ork och lust, eller vad säger ni tjejer ;P. Jag måste i alla fall ner till Adecco och lämna in mina timelistor. Lite drygt att man måste gå dit hela tiden, var bättre förr när man jobbade på lager och kunde fyllde i allt på internet.


Just det mamma och pappa hoppas ni får det bra i Barcelona, se inte på för mycket kyrktråk bara, ett litet internskämt innom familjen :P

På väg                        

         

God Natt


Laura


Kommentarer
Postat av: Josefine

Men gud så härligt väder ni verkar ha! Hoppas det är lika bra när vi kommer! Inte så länge kvar dessutom :D

2009-05-04 @ 14:50:21
URL: http://josefineberglund.blogg.se/
Postat av: Carina

Ha ha.... det blev ett kloster, mycket imponerande och vackert, det var allt i kategorin kyrktrååk. Kram/Mams

2009-05-09 @ 19:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0